Tak tu máme další oblíbenou snídaňovou kombinaci – banán/kokos. Tentokrát jsem ale vyzkoušela místo omelety udělat lívanečky a využít jahelných vloček, které jsou jemné. Směs, kterou vytvoříte, můžete použít jako omeletu, lívanečky jsou jen příjemnou změnou.
Porce: pro 2 osoby
Ingredience:
2 BIO vejce (celé)
1 polévková lžíce sójového mléka
1/2 rozmačkaného banánu (ideálně více zralý)
3 polévkové lžíce jáhlových, jemně mletých vloček (prodává DM drogerie)
1 polévkovou lžíci kokosu
Trochu sušených brusinek
Trochu kokosového oleje
Postup:
Smíchejte všechny ingredience a zahustěte vločkami dle potřeby. Zahřejte lívanečník, vymažte jej kokosovým olejem a udělejte lívanečky.
Lívanečky ozdobte plátky banánu a brusinkami a podávejte s tvarohem nebo jogurtem dle chuti.